De afgelopen 3 jaren zijn wij als handbalvereniging achter de schermen druk bezig geweest met de toekomst van onze sport handbal. Het 2e asfaltveld behoeft onderhoud, maar is dat wijs?, gezien de ontwikkeling van de tak ‘veld handbal’. Beach handbal is de speerpunt van het Nationale Handbal Verbond (NHV) en aanleggen van beachvelden zal nieuwe mogelijkheden scheppen, zonder dat het huidige veldhandbal aanbod in gevaar komt. Zomer 2020 konden we ons toeleggen op de daadwerkelijke aanleg van maar liefst 2 beachvelden!! Dankzij medewerking van de Gemeente Schagen die de gereserveerde renovatiekosten van 2e asfaltveld, in beach aanleg wilde steken, en diverse sponsoren, kunnen we nu deze nieuwe sport binnen onze vereniging gaan ontwikkelen. Onderstaand een ‘after-movie’ van de aanleg: