• Beste leden,
   
  Via de link hieronder vind je de teamindeling voor het seizoen 2023-2024. Hoe deze teamindeling tot stand is gekomen kunnen jullie lezen in deze PowerPoint presentatie.
   
   
  Mochten jullie na het lezen van deze PowerPoint presentatie nog vragen hebben?
  Over de teamindeling van jullie dochter of van jezelf, dan kunnen jullie je inschrijven voor een tijdslot tijdens het vragenuurtje. Het vragenuurtje wordt gehouden op donderdagavond 6 juli in het Sportcafé in sporthal de Multitreffer.
   
  Om je in te schrijven voor een tijdslot
  Stuur je vóór dinsdag 4 juli een mailtje naar tc@hvgeelzwart.nl. Nadat de inschrijving gesloten is, sturen wij je vóór donderdagavond 6 juli een tijdslot via de mail. Deze tijden zijn helaas niet aan te passen. Dus houd je mail (ook je spam) in de gaten.
   
  Coach worden?
  Ben je senioren-lid, DMW-lid, een enthousiaste ouder of handballiefhebber en lijkt het je leuk om al jouw handbalenthousiasme, handbalervaring en/of handbalkennis te delen met de jongere generaties? Meld je als coach aan via tc@hvgeelzwart.nl en geef aan welk team je zou willen coachen. Vaak wordt er in tweetallen gecoacht, maar alleen of met een drietal kan natuurlijk ook. Sommige coaches van het afgelopen seizoen hebben aangegeven te stoppen of nog niet te weten of ze doorgaan, dus vind je het leuk: meld je aan! We streven ernaar om vanaf de Cjeugd mensen te laten coachen met veel handbalervaring. Waarom: de leden geven vanaf die leeftijd vaak zelf aan dat ze iemand aan de kant willen hebben staan die handbal specifieke en tactische aanwijzigingen kan geven.
   
  Met sportieve groet,
  namens het bestuur van HV Geel-Zwart
  De technische commissie