Coronaregels vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur tot in ieder geval zaterdag 4 december

Iedereen mag in sporthal Multitreffer sporten onder de volgende regels
Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle sporters vanaf 18 jaar die komen sporten in sporthal Multitreffer. Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig (zoals coaches en trainers) moeten zijn bij wedstrijden en trainingen hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels voor publiek in onze sporthal
Op de tribune is in sporthal Multitreffer geen publiek toegestaan. Je bent van harte welkom om met een coronatoegangsbewijs de wedstrijden vanuit het sportcafé te bekijken. We proberen om voor de thuiswedstrijden van dames 1 een livestream te regelen.

Hoe krijg je een coronatoegangsbewijs?
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/corona.

Is er een mondkapjesplicht in de sporthal?
Nee. In onze sporthal geldt het coronatoegangsbewijs en is een mondkapje dus niet verplicht.

Controle op het coronatoegangsbewijs
In onze sporthal Multitreffer gelden bovenstaande regels en controleren wij binnen onze (vrijwilligers) mogelijkheden. Je bent verplicht om je aan bovenstaande regels te houden. Wij vragen jullie begrip voor deze situatie en de vrijwilligers die vrijwillig uitvoering geven aan de controle om onze mooie handbalsport doorgang te laten vinden. Het bestuur waardeert het niet om hierover in discussie te gaan bij de controle.