• Beste handballiefhebbers,

  De vakantie is begonnen! En dan komen wij alweer praten over de start van het volgende seizoen in september. Maar dat is nog ver weg, dus nu eerst lekker relaxen. Toch willen we jullie alvast de eerste info voor volgend seizoen geven. De definitieve teamindeling is klaar. Er zijn nog een paar wijzigingen geweest. Check dus even je team.
   
  Ook de coaches staan erbij
  Gelukkig hebben we ook dit jaar weer veel mensen bereid gevonden om teams te coachen. Hier en daar staan nog een paar vraagtekens, daar zoeken we dus nog een coach voor of bij. Ken je iemand of ben je iemand die daar zin in heeft? Laat het ons weten via de mail van de TC: tc@hvgeelzwart.nl.
   
  De trainingen zijn volgend seizoen weer op dinsdag en donderdag
  De trainingen starten op dinsdag 5 september op ons buitenveld. Alleen de Selectie/DS1 en A1 starten dinsdag 15 augustus om 19.30-21.00 en op donderdag 17 augustus om 19.30-21.30 in de zaal. Het volledige trainingsschema wordt voor 5 september aan jullie bekendgemaakt. We zijn nog op zoek naar trainers voor 2 jeugdtrainingen op dinsdag en 1 jeugdtraining op donderdag. Dus nu ook: ben je iemand of ken je iemand die dit wil doen? Neem contact op met de TC: tc@hvgeelzwart.nl
   
  Trainers en coaches overleg op 6 september
  Op woensdag 6 september om 19.30 organiseren we in de BSO ruimte achter het SportcafĂ© een trainers-coaches-overleg. Daarvoor nodigen we bij deze alle trainers en coaches uit, zodat iedereen met elkaar kennis kan maken, we informatie kunnen geven vanuit de vereniging en de vragen die er leven zo aan het begin van het seizoen (hopelijk) kunnen beantwoorden. En een lekker start van het seizoen kunnen maken! Ook delen we de shirtentassen en bidonrekken aan de coaches uit op deze avond.  
   
  Voor nu wensen we iedereen een heerlijke zomer toe en zien we jullie weer in september.
   
  Met sportieve groet,
  de TC