• Lekker eitje πŸ£ met Pasen?

Over 2 weken gaan onze jongste leden van de πŸ€ΎπŸΌβ€β™€οΈclub eieren πŸ³πŸ₯šverkopen. Op vrijdag 15 april vanaf 18:00 uur kunt u onze leden, onder begeleiding van ouders, aan uw voordeur πŸšͺverwachten. Zorg dus dat u vrijdagavond thuis bent! Met deze πŸ°πŸ°actie halen we samen β€οΈ extra inkomsten voor de club op, die nodig zijn om iedereen te kunnen laten sporten en om extra leuke dingen te kunnen organiseren.

De πŸ°πŸ° (paas) eieren kunt u contant betalen, of via een betaalverzoek

Hiervoor scant u de QR code die de leden bij zich hebben.

Info voor ouders van de F-E- en D-Jeugd

Op vrijdagavond 15 april gaat de F, E, en D-jeugd op pad om samen eieren te verkopen voor onze club. De eieren worden in groepjes verkocht. Een aantal ouders gaan hiervoor rijden. Alle handbal jeugdleden worden verdeeld over deze auto’s. Iedere auto krijgt een (deel) van een straat in β€˜t Zand toegewezen. Samen gaan jullie daar maximaal 2 uurtjes op pad om de clubkas van onze handbalvereniging te spekken. We rekenen op al jullie hulp, samen sterk.