Op de hoogte blijven?

Wilt u ook weten wanneer er wedstrijden zijn in de Multitreffer, of kijken bij uw nichtje, kleinkind of buurtkind? De planning van de wedstrijden is online zichtbaar. Hieronder laten wij zien hoe u dit ook kunt zien:

1. Ga naar https://www.handbal.nl/uitslagen-standen/
2. In vakje ‘geef een trefwoord’ typt u: GEEL (zie eerste afbeelding)
3. Nu verschijnt: ‘Geel Zwart’ en bevestigt u dit woord. (zie 2e afbeelding)

 

U bent nu op de pagina van Geel Zwart waar u kunt zien wat het programma is, en ook wat de uitslagen zijn geweest van reeds gespeelde wedstrijden. Mocht u hier vragen over hebben, dat kan altijd! Wij helpen graag: geelzwart@handbal.nl

September 2021

💛Zaterdag 18 sept START Grote Clubactie🖤

Handbal vereniging Geel-Zwart doet mee, samen zetten we de schouders eronder! En natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de Geel-Zwart clubkas gaat.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Uit liefde 😍voor de club!

En word jij de superverkoper van de club?? Dan hebben we een leuke attentie voor jou. Klik op de link voor jouw persoonlijke verkooppagina:

https://www.clubactie.nl/lotenverkopers

Het tweede speelweekend staat voor de deur en iedereen is heerlijk van start gegaan. Ontzettend veel succes! Selectie start met oefenwedstrijden als voorbereiding voor het zaalseizoen. Natuurlijk kunt u de wedstrijden komen bekijken in de Multitreffer. Hier worden de Covid-19 maatregelen in acht genomen.

Sparen bij Spar voor jouw plaatje

Vele geel-zwarters zijn al op de foto gegaan voor dit unieke sportplaatjes boek. Maar nog niet allemaal!! Zonder jouw foto is het boek natuurlijk niet compleet! Dus kom op maandag 13 september tussen 18:30 en 19:30 naar sporthal de Multitreffer. In een paar minuutjes is het gedaan.

Augustus 2021

De trainingen gaan weer beginnen! Vanaf het moment dat de basisscholen beginnen gaan we ook weer lekker met handballen aan de slag. Ieder lid heeft in de mail de trainingstijden ontvangen. Niets gehad of wil je wellicht een keertje meedoen? Mail ons: geelzwart@handbal.nl

Nieuwe bal nodig voor de trainingen? We hebben ze weer op voorraad voor speciale ledenprijsjes!! Mail gerust: geelzwart@handbal.nl

————————————————-

💛 BACK TO BLACK & YELLOW? 

Wat was dit een enorm succes afgelopen zaterdag 28 augustus op de Leeuwenkuil! Alleen maar blije gezichten en stralende koppies. Samen met voetbalvereniging Geel-Zwart, handbalvereniging Geel-Zwart én Sparta ’67 hebben we het sportseizoen feestelijk geopend. De jeugd kon in de ochtend genieten van een sportief spel parcours, de senioren konden dit in de middag doen. In de namiddag werd de BBQ aangestoken om samen met senioren en bestuursleden bij te praten. Wat hadden we dat weer even nodig. De echte feestgangers konden nog een drankje toe doen in het Sportcafé, zoals we gewend zijn na een ‘sportbijeenkomst’. Dank aan de organisatie! Jim, Job, Jesper, Sanne, Isa, Pieter en Gert 🤩

Maand Juni 2021:

Sponsoren bedankt!

Alle sponsoren super bedankt voor uw sponsoring van seizoen 2020/2021. Uw steun helpt Handbalverenging Geel-Zwart enorm!

Zo hebben wij mede dankzij u dit seizoen:

Een nieuw beachveld kunnen realiseren. Waar onze jeugd training op krijgt en waarop al wedstrijden zijn gespeeld. Vernieuwing van de sportkleding bij de jeugd is doorgezet. Buitendoelen voorzien zijn van nieuwe doelnetten. Nieuwe ballen voor het seizoen. Trainingen en trainers zijn ondanks de Corona toch nog opgestart en er zijn nieuwe vormen van training doorgezet. Er is geïnvesteerd in Team-buildings activiteiten. Tal van activiteiten dankzij jullie bijdrage!

Financiële en materiele steun zorgt er voor dat onze vereniging kan blijven vernieuwen, groeien en bloeien. Zo houden we samen Geel-Zwart jong & gezond!

We kijken vooruit naar betere, gezondere en sportievere tijden, waarin we allemaal samen weer kunnen trainen, bewegen en uiteraard WINNEN!

We hopen natuurlijk dat we in het aanstaande seizoen ook weer op u mogen rekenen als sponsor, want een club zonder sponsoren heeft geen bestaan.

Namens iedereen van Geel-Zwart, en specifiek de sponsorcommissie, B E D A N K T !!

Jan, Annemieke, Dionne & Dionne, Gerard.