Rabobank Clubkas Campagne

Hoe gaat dit in zijn werk?

Alle leden van Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Ieder lid van de bank ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op 1 vereniging. De 3 overige stemmen die u dan overhoudt kunt u gebruiken voor de overige verenigingen uit ons mooie dorp. In 2018, 2019 en 2020 hebben wij als handbalvereniging een mooi bedrag mogen ontvangen en danken daarvoor de Rabobank, maar zeker ook aan alle leden van de Rabobank die gestemd hebben op onze club en die ons een warm hart toe dragen.

Bent u al lid?

Let op: alleen leden van Rabobank Kop van Noord-Holland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden.