Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank is gestopt met de fietssponsortocht, waaraan wij elk jaar met veel plezier meededen. Ervoor in de plaats gekomen is de Rabo Clubkas Campagne.Uiteraard doen wij daar als vereniging ook aan mee.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Alle leden van Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op 1 vereniging. De 3 overige stemmen die u dan overhoudt kunt u gebruiken voor de overige verenigingen uit ons mooie dorp.

Bent u al lid?

Let op: alleen leden van Rabobank Kop van Noord-Holland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 10 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Succes en wij rekenen op uw steun!