Onze handbalvereniging sponsoren zonder dat het wat kost, wie wil dat nu niet? Het kan met SponsorKliks en is voor iedereen die wel eens iets online koopt.

Via SponsorKliks kun je bij meer dan 300 webwinkels aankopen doen, bv Wehkamp, Bol.Com, Coolblue, Zalando, Booking.com, KLM, etc. etc. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert onze vereniging een percentage van het aankoopbedrag op, terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt.

Het kost je dus niets extra!! Maar levert voor ons wel iets op!

Het is heel eenvoudig:

Klik op het logo van SponsorKliks (bovenaan deze pagina) om op de site met webwinkels te komen.

Kies een webwinkel naar keuze en doe je aankoop zoals anders.

Of download de app, selecteer onze vereniging en ga naar winkels om een aankoop te doen.

Wij krijgen van je aankoop een percentage. De aankoop is anoniem, wij kunnen niet zien wat er gekocht is.