Het papieren weekblad ‘sportvriend’ is helaas verdwenen, maar, … de sportinformatie is hier online te lezen! Wedstrijdindelingen en -verslagen van onze teams. Het blijft leuk om de wedstrijdverslagen te lezen! Dus blijf ze vooral insturen. Dit kan op het volgende adres: sportvriend@hvgeelzwart.nl (gelieve voor maandag 13:00 uur, mailen in een Word bestand).

GEBOORTE NIEUWS!!!
Wij willen Trudy, Gerard en Sarah van harte feliciteren met de geboorte van jullie zoon en broertje Jacco.
Heel veel geluk met z’n 4e!!!

Handbalclinic Sprongkracht
Toch nog een handbalactie op de zondag in de Multitreffer. Dit keer geen wedstrijd van de eerste speelsters maar een super gave handbalclinic met dit weekend als thema sprongkracht! Meiden super bedankt en tot volgende keer!

(begeleiding Ds1: Mieke, Dionne, Maud, Anna & Anouk – D A N K  I S  G R O O T !!)