• Beste leden en ouders van leden,

  De teamindeling voor het nieuwe seizoen is klaar. Het was wederom geen makkelijke klus voor onze Technische Commissie. Alle keuzes zijn uitlegbaar en we hopen dan ook dat jullie je erin kunnen vinden. Je vindt de teamindeling 24/25 hier.
   
  Gelukkig hebben we ook voor komend seizoen weer veel mensen bereid gevonden om teams te coachen
  Hier en daar staan nog een paar vraagtekens. Voor die teams zoeken we dus nog 1 of 2 coaches. Ken je iemand of ben je iemand die daar zin in heeft? Stuur dan een mail naar onze Technische Commissie tc@hvgeelzwart.nl of meld je bij Suzanne Soemers of Marieke Dekker.
   
  Poule-indelingen
  De bond heeft de concept poule-indelingen bekend gemaakt, oftewel de poule waarin je team wordt ingedeeld. We zijn nog niet helemaal tevreden dus hier volgen nog wat wijzigen. Waarschijnlijk kun je dan in juni zien in welke poule je ingedeeld bent, zowel buiten als binnen. En dus welke tegenstanders je komend seizoen krijgt.
   
  Selectie
  De selectie is komend seizoen Dames 1, Dames 2 en A1, onder leiding van Mathieu Swikker. Zij trainen dus spelers van A1 en Dames 2 kunnen gevraagd worden in te vallen bij Dames 1.
   
  De trainingen
  Komend seizoen moeten we heel wat trainingsschema's in elkaar draaien:
  • sept-half okt - buiten + binnen voor de selectie
  • half okt-dec - binnen waarbij we de zaal moeten delen met andere partijen ivm verbouwing en missen gymzaal
  • jan-maart - binnen, waarbij als het goed is de verbouwing klaar is en we dus ook gebruik kunnen maken van de nieuwe sportzaal.
  • april-juni - buiten + binnen voor de selectie

  Je snapt, dit is geen makkelijke puzzel. Met name het gedeelte half okt-december. We zullen hier allemaal wat water bij de wijn moeten doen. Alleen zo kunnen alle gebruikers van de Multitreffer sporten. De trainingsschema's zijn nog niet helemaal klaar en maken we dus later bekend.

  Vragenuurtje op donderdag 30 mei
  Heb je vragen over de teamindeling? Dan kun je terecht bij het vragenuurtje. Meld je hiervoor aan bij de TC: tc@hvgeelzwart.nl. Het vragenuurtje is op donderdag 30 mei vanaf 19.30 uur in de Multitreffer. Aanmelden is verplicht zodat we iedereen een tijdslot kunnen geven. En zo ruim de tijd hebben om ieders vragen te beantwoorden.
   
  Met sportieve groet, 
  de TC