Komend seizoen spelen wij met 16 teams. Diverse teams waarin ruimte is voor wedstrijd- en breedtesport. Ons vlaggenschip handbalt in seizoen 2021/2022 in de Hoofdklasse, na twee jaar in de Landelijke tweede divisie te hebben gehandbald. De A-jeugd handbalt in de Topklasse. Deze twee teams spelen alleen de zaalcompetitie. De overige teams spelen ook de veldcompetitie of beachcompetitie.

Bij Geel-Zwart staat het spelplezier bovenaan, maar uiteraard willen wij ons ook zeker blijven verbeteren, zowel als individu als ook het team.

Op 31 mei is de teamindeling naar elk lid verzonden met onderstaand schrijven:

Beste leden,

Dit seizoen is natuurlijk net iets anders gelopen dan normaal. Omdat we in september gewoon weer hopen te handballen zoals voorheen, is het natuurlijk ook tijd voor een nieuwe teamindeling. We zijn als technische commissie aan de slag gegaan en het resultaat is de teamindeling die is bijgevoegd.

Deze indeling is nog niet definitief. We hebben ons best gedaan om rekening te houden met ieders wensen, maar het kan voorkomen dat je je niet op je plek voelt in het team of andere vragen hebt. Daarom hebben we een spreekuur op dinsdagavond 8 juni. Op deze avond kun je een gesprek van ongeveer 10 minuten met ons aanvragen. Dan kun je je mogelijke bezwaren aangeven en kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een mailtje voor 4 juni naar tc@hvgeelzwart.nl. Meld in dit mailtje even over welk team het gaat en wat je vraag is. Dan reserveren we die avond een tijd voor je. Dit zal plaatsvinden in de sporthal de Multitreffer, in lijn met de coronaregels.

We zoeken voor volgend jaar ook nog coaches en nieuwe handballiefhebbers. Momenteel zoeken we nog nieuwe leden voor onze F-jeugd. Daarbij zoeken we nog coaches voor onze F-teams en de dames C-jeugd (C1). Ken je iemand die wil handballen? Of wil je een team coachen? Laat het ons weten.

Mocht je nog andere vragen hebben, mag je ons altijd een mailtje sturen.

Vriendelijke groeten,

Namens de TC Handbalvereniging Geel-Zwart