Heb je als lid van de handbalvereniging Geel Zwart, binnen of buiten het handbalveld last van:

• Persoonlijke problemen met betrekking tot de handbal
  • Ongewenste omgangsvormen (bijv. pesten of bedreiging)
  • Geweld
  • Discriminatie of racisme
  • Seksuele intimidatie
  • Andere zaken

Dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de vereniging. De vertrouwenspersoon luistert goed naar je verhaal en helpt je bij het zoeken naar mogelijkheden om de probleemsituatie op te lossen. Alleen even praten om je hart te luchten mag ook. Natuurlijk wordt informatie vertrouwelijk behandeld en er gebeurd niets waar jij niets van weet. Mocht je ergens mee zitten, aarzel niet en neem contact op met de vertrouwenspersoon: Piet de Geus, 06 51375743, info@multitreffer.nl.

Wil je iets liever met een vrouw delen? Neem dan contact op met Debby Burger van het hoofdbestuur. Wil je het liever delen met iemand van buiten de vereniging? Het NHV heeft ook vertrouwenspersonen. Hier vind je meer informatie: https://www.handbal.nl/vertrouwenscontactpersoon.