Handbalvereniging Geel-Zwart bestaat in seizoen 2013/2014 uit iets meer dan 200 leden, die zich allen zeer inzetten om de club draaiende te houden.

3  seniorenteams

1  A-jeugd team

2  B-jeugd teams

1  C-jeugd team

1  D-jeugd team

2  E-jeugd teams

2 F-jeugd teams

4  rekreantenteams

In elk seizoen worden 2 competities gespeeld. In september beginnen we de 1e helft van de veldcompetitie (op sportpark de Leeuwenkuil). Half oktober gaan we naar binnen (sporthal de Multitreffer) en spelen een hele competitie. Begin april gaan we weer naar buiten en spelen de 2e helft van de veldcompetitie.

Om de club financieel gezond te houden betaalt elk spelend lid contributie. Om dit bedrag zo laag mogelijk te houden is het noodzakelijk om verschillende acties te organiseren waarbij een ieders steun van harte welkom is. Zo organiseren we ieder jaar een eierenaktie (in de week voor Pasen), en we doen mee aan de Grote Club Actie. Ook proberen we aan acties mee te doen die niet ieder jaar terugkeren. Te denken valt dan aan een veiling of supermarktacties. Mede door dit beleid, en de fantastische inzet van al onze leden en vrijwilligers, kunnen we met gepaste trots melden dat we een van de laagste contributies berekenen van alle handbal verenigingen in deze grote regio.

Het dorpsblad “De Sportvriend” die iedere week uitkomt wordt gebruikt voor de vermelding van o.a. het wedstrijdprogramma, wedstrijdverslagen, het schoonmaakprogramma, indeling van scheidsrechters en tijdwaarneming en natuurlijk worden de laatste nieuwtjes vermeld. Tevens kunt u deze gegevens wekelijks per mail ontvangen, meld u zich hiervoor aan via jorisdegroot@quicknet.nl

Voor informatie over de hoogte van de contributie kunt u contact opnemen met één van onze penningmeesters die verderop op onze site staan vermeld.